Meldpunt Hoge Pieptonen van Mosquito/Kattenverjager

  • Ben

    Steeds meer mensen plaatsen een piepkastje in de tuin die flink wat herrie maakt, namelijk wel 140 decibel. Wij zijn opzoek naar mensen die hierin ervaringen hebben. Vooral kinderen worden hiervan de dupe omdat ouderen het geluid veelal niet horen. Heeft u als buurtbemiddelingsorganisatie hierin ervaring van ruzie makende mensen? Meldt het ons! website: http://mosquito.forum2go.nl Facebook: www.facebook.com/mosquito.weg

    Geluidshinder van deze toestellen mag niet! Zeker wanneer er een alternatief is: namelijk kattenverjagers die echt een ultrasoon geluid maken en dus niet hoorbaar is voor de mensen. Echter veel toestellen hebben een slechte kwaliteit waardoor het dus ook hoorbaar is voor de mens. Mr. Visser bekend van de TV heeft hierover uitspraak gedaan. Als postbode kreeg ik tinnitus door deze piepkastjes.

  • Meldpunt Mosquito

    Ondervind u last van deze hoge pieptonen? U bent zeker niet de enige. Het is zeer belangrijk dat je de klachten uit! Dit kun je doen op http://www.pieptonen.nl of door te bellen met 06 49 13 77 77.